Skip to content
RollerMouse Mobile WL

RollerMouse Mobile WL

Pris: 2795 kr exkl. moms
Artikelnummer: 3030-1008
Färger: Aluminiumskal

RollerMouse mobile är din nya ergonomiska mus när du är på språng

En kompakt version av Contours välkända centrerade mus, som innebär att du arbetar med händerna placerade framför dig i en naturlig och avslappnad position.
Med rullstången varierar du automatiskt din arbetsposition genom att använda både höger och vänster hand. Du undviker de mikrorörelser som uppstår när du använder en enhandsmus
eller pekplatta på bärbara datorer – vilket ökar risken för musarm.
Oavsett om du arbetar hemifrån, är resande konsult, student eller anställd på en arbetsplats med aktivitetsbaserat kontor kan RollerMouse mobile förhindra och lindra spänningar och smärta i kroppen. RollerMouse mobile är mycket mindre än Contours tidigare modeller, betyder det inte att funktionaliteten har försämrats. RollerMouse mobile har en bred rullstång med hög precision och dubbel sensor, som ger samma funktionalitet som andra RollerMouse-modeller – trots dess mindre storlek.

Smärtfritt arbete på språng

Eftersom RollerMouse mobile är liten, kompakt och trådlös kan du enkelt ta den med dig när du är på språng – så att du kan arbeta utan ansträngning och smärta. Du kan enkelt placera den i fodralet så att så att den skyddas och tar upp så lite utrymme som möjligt. Ställ in den efter dina behov. Det finns dessutom fem programmerbara knappar på RollerMouse mobile, så du kan välja dina egna genvägar. Om du ofta använder kopiera / klistra in, blir ditt arbete bara lättare i framtiden.

Tekniska specifikationer:

Bredd:30,5 cm
Djup:6,5 cm
Höjd:2,3 cm
Vikt:0,360 kg
Material (RollerMouse):Helt täckt av ett aluminiumskal
Material (Fodral):Alcantara
Markörhastighet (dpi):Välj mellan markörhastigheter från 600 till 3000 dpi
Knappar/funktioner:5 programmerbara knappar
Anslutning:Kablet USB, Trådlös anslutning via USB-anslutning eller Bluetooth 4.0
Få en offert för:
RollerMouse Mobile WL