Skip to content

Din ergonomi – vårt fokus!

Om oss

2010 börjar resan

2010 startades företaget Ergonomicenter av Olle som är utbildad och leg. Sjukgymnast/ergonom i dagens lokaler på Sågverksgatan 2 i Karlstad.

Ergonomicenter arbetar med ett stort antal av produkter och leverantörer för att hjälpa alla att skapa en hälsosam arbetsmiljö för hela kroppen från topp till tå. Till oss kommer de som vill förebygga skador men även de som behöver specifika hjälpmedel för att kunna fortsätta sin karriär på arbetsplatsen.

Från golv till tak

Återkommande kunder är inom vården, tandläkare, arbetsförmedlingen rehab och manöverrum på våra bruk utöver kontor.  Vi har möjlighet att inreda från golv till tak oavsett bransch. Vi samarbetar med HE Inredarna som sitter i samma lokaler och har lång erfarenhet av tyg och övriga möbler i offentlig miljö och äldreomsorg.

2014 började Lars-Henrik för att hinna med att tillgodose alla behov då Ergonomicenter etablerat sig på marknaden och bevisat att det finns ett behov av mer ergonomi i vårt samhälle.
2020 tillkom även Jenny som bistår grabbarna administrativt och leveranser mm och för att lära sig alla produkter och dess egenskaper.

Om oss

Ergonomi gör skillnad

God ergonomi bidrar till ökade intäkter genom ökad produktivitet

God ergonomi bidrar till minskade kostnader genom hälsosamma medarbetare

God ergonomi bidrar till gladare och mindre frustrerade kollegor

Titta, prova på och känn hos oss

Vår vision är att ge alla en möjlighet att ha en hälsosam arbetsmiljö som i sin tur ger en meningsfull fritid.

Vi på Ergonomi Center

Lars-Henrik

Ergonomirådgivare och inredningssäljare som har arbetat med ergonomi och ergonomiska produkter sen 2013. Lars-Henrik har stor erfarenhet av marknadens ergonomiska produkter och kan hjälpa dig med att förebygga ev. svårigheter och lösa nuvarande ergonomiska besvär. 

Jenny

Administratör och säljare. Jenny är den som är mest tillgänglig på telefon och i butiken med möjlighet att hjälpa dig med kontakt till rätt person vid behov.

Olle

Ergonom/leg sjukgymnast med många års erfarenhet från såväl företagshälsovård som äldreomsorg och rehabilitering. Olle hjälper till med att hitta lösningar för att personen i fråga skall kunna hitta den arbetsform som gör en fortsatt karriär på företaget möjlig med rätt ergonomiska tillbehör.

Samarbetspartners

Om oss

I våra lokaler på Lamberget finns vi på Ergonomicenter och vår samarbetspartner HE Inredarna som består av bröderna Jan-Erik och Hans-Olow som varit verksamma i mer än 40 år.

Genom vårt samarbete täcker vi gemensamt upp marknadens behov av den totala inredningen då vi har expertisen inom ergonomi och HE Inredarna den övriga inredningen med allt från mattor, tyger och möbler till offentliga miljöer med leverantörer som Martela och Flokk mm.

Genom ett samarbete har vi tillsammans optimerat våra kunders behov av kunskap och tillgänglighet och ger våra kunder en möjlighet till en helhetslösning.