Skip to content
split_base_white

Arbetslampa Split

Pris: Fr. 2500 kr exkl. moms
Artikelnummer: 3030-1304 Specificera modeller och färger i offert förfrågan
Färger: Svart, vit eller silvergrå glänsande färg

En graciös form npå arbetslampa, pasasar alla kontorsmiljöer

Split är en skrivbordslampa för stora arbetsplatser. Den ger mer ljus än våra traditionella skrivbordslampor. Split är särskilt lämplig för stora arbetsytor där man behöver mycket ljus. Denna nya högeffektiva skrivbordslampa gör det enkelt att uppfylla kraven på luxnivåer i den europeiska standarden för arbetsplatsbelysning inomhus, EN 12464-1.  Med sin graciösa form passar denna imponerande skrivbordslampa alla kontorsmiljöer. Alla delar är gjorda av metall och den har en fjäderbalanserad arm i Luxo tradition som ger maximal räckvidd och flexibilitet.  Split har en distinkt design och bra funktionalitet. Lamphuvudet är tillverkat av en tunn aluminiumplåt som har skurits och formats så att LED-dioderna riktas i en vinkel mot bordsskivan. Detta bidrar till Splits utmärkta asymmetriska ljusfördelning.
2 x 6 Watt LED
Split är utrustad med två specialtillverkade 6 Watt LED-moduler, som ger ett brett, riktat ljus över arbetsytan. De två LED-modulerna är placerade i en 30 ° vinkel som ger en extra bred ljusfördelning. Med två LED-moduler täcker ljuset ett stort område. Den unika Luxo armen gör så att lamphuvudet alltid stannar parallellt med ytan. Split ger asymmetrisk och ergonomiskt korrekt ljus för arbetsplatsen. LED modulerna har en förväntad livslängd på over 50.000 timmar. Det beyder 25 år eller med vid normal kontorsanvändning. Split är dimbar och utrustad med automatisk avstängning för att spara energi. En inbyggd timer stänger automatiskt av ljuset efter 4 eller 9 timmar.

Tillgänglig med närvarosensor Finns tillgänglig med närvarosensor. Sensorn tänder ljuset när rörelse detekteras. Sensorn stänger även av ljuset efter 15 minuters inaktivitet.

Få en offert för:
Arbetslampa Split