Skip to content
contour-design-unimouse-wireless-mus-tradlos-svart

Contour Unimouse

Pris: 1050 kr exkl. moms
Artikelnummer: 3030-1023
Färger: Svart

Anpass och justera som du vill

Unimouse kan justeras så den passar till din hand, precis som din kontorsstol och ditt höj- och sänkbara skrivbord kan ställas in för att passa dig bäst. Med de många justeringsmöjligheterna för både lutning och tumstöd, gör Unimouse det möjligt att skifta handpositioner – och skapa variation – under dagens gång. Detta reducerar risken för överansträngning av dina muskler i hand och underarm, och du undviker därmed kramp, smärtor och belastningsskador.

Contour Unimouse är en serie av avancerade justerbara möss, som med en prisbelönt design låter dig enkelt och snabbt anpassa och justera musens lutning och tumstöd när helst du önskar det. Möjligheten att variera användningen av musen i löpet av dagen minimerar belastningsskador och ger dig krafter kvar efter en lång arbetsdag. Variation mellan sinsemellan bra arbetsställningar är a och o, när det gäller ergonomi.
Unimouse finns i fyra varianter: trådlös och kabelansluten samt för höger och vänster hand.
6 programmerbara knappar och ett behagligt scroll-hjul låter Unimouse ge kreativiteten helt fria tyglar. Du kan t ex ställa om mittklicks-knappen till högerklick, om det känns bättre så. Knapparna kan ställas in till i stort sett alla funktioner, så de uppfyller dina unika behov. Det enda du behöver göra för att anpassa knapparna, är att ladda ner och installera vår driver – ganska enkelt. Tumstödet kan justeras i alla riktningar, ut/in, upp/ned, fram/tillbaka, lutning och rotation. Det minskar gripsmärtor och tryck på tummens bas-led, vilket reducerar belastningsskador, och du kan greppa avslappnat kring musen – oavsett vilken storlek eller form din hand har.

Få en offert för:
Contour Unimouse